Over IVY

IVY, onderdeel van Sanibell, specialiseert zich in het creëren van kwalitatieve fontein- en badkamerkranen. We leggen de nadruk op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie, en streven ernaar een assortiment te bieden dat aansluit bij uiteenlopende stijlen en behoeften.

Ontdek de verschillende series: IVY's Bond, Pact, Concord en Tribe

IVY presenteert vier series: Bond, Pact, Concord, en Tribe. Elke serie heeft een eigen karakter en stijl, passend bij elke smaak en badkamer. Of het nu de verfijnde Bond is, de moderne Pact, de duurzame Concord of de dynamische Tribe, deze series omvatten een reeks kranen en accessoires die functionaliteit en esthetiek combineren, passend bij uw persoonlijke stijl.

'De IVY kranen zijn innovatief, minimalistisch en perfect te matchen met alle Sanibell badkamermeubelen'

Duurzaamheid

IVY zet zich in voor duurzaamheid, niet alleen in het ontwerp, maar ook in de gebruikte materialen en productiemethoden. Dit komt tot uiting in hun lange levensduur en minimale impact op het milieu.

Geavanceerde afwerking

IVY gebruikt slijtvaste en permanente afwerkingstechnieken zoals PVD/PED. Deze moderne technieken zorgen voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking van hun producten.

Hoogwaardige materialen

De kranen van IVY zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit messing, volgens de normen van het Umweltbundesamt, of uit superieur corrosiewerend roestvrij staal (RVS316). Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Innovatieve binnenwerken

De binnenwerken van de IVY producten zijn van hoogtechnologische en gespecialiseerde Europese makelij, zoals Flühs, Vernet, Citec en Neoperl. Deze zorgen voor geavanceerde functionaliteit en een soepele werking van de kranen

Het verhaal achter IVY

In de dynamische markt voor kranen heeft Sanibell een cruciale observatie gemaakt: de stijgende vraag naar betaalbare en betrouwbare modellen. Deze trend zette ons aan het denken over onze rol in de markt. Moeten we ons aansluiten bij bestaande trends of zelf de leiding nemen in innovatie? 

Deze vraag leidde tot een spannende mogelijkheid: het zelf ontwikkelen van een kranenprogramma. Met onze kernfilosofie van leiderschap in plaats van volgerschap, begonnen we aan ons onderzoek, vastbesloten om niet alleen de trend te zetten, maar ook een merk te creëren dat zich duidelijk onderscheidt van de rest

Innovatie en onderscheid in sanitair design

De creatie van IVY was geen haastklus. Het vereiste een diep begrip van de wensen en behoeften van diverse belanghebbenden: van de sanitairspecialist en binnenhuisarchitect tot de installateur en consument. We namen de tijd om deze inzichten grondig te verzamelen en te analyseren. 

Dit proces omvatte het consulteren van experts in specifieke vakgebieden, waardoor we bewezen succesmethoden konden combineren met unieke vragen uit de Nederlandse markt. Het resultaat is IVY: een merk gebouwd op Nederlandse ontwerpkwaliteiten, verrijkt met internationale productiekennis en vooruitstrevende innovaties.”

Home

Over IVY

Home

Over IVY