IVY series

Ontdek de 4 series van IVY: de Bond, Pact, Concord, en Tribe. Elke serie heeft een eigen karakter en stijl, passend bij elke smaak en badkamer. Of het nu de verfijnde Bond is, de moderne Pact, de duurzame Concord of de dynamische Tribe, deze series omvatten een reeks kranen en accessoires die functionaliteit en esthetiek combineren, passend bij uw persoonlijke stijl.

Serie Bond

De tijdloze serie Bond kenmerkt zich door de elegante ronde hendel. Alle producten uit deze serie zijn volledig messing en verkrijgbaar in 7 ‘matchmaking’ kleuren (chroom, mat zwart PED en 5 PVD kleuren).

Serie Pact

De serie Pact is herkenbaar aan de moderne strakke, rechthoekige design handgreep. Deze eigenzinnige en trendy serie is, net als de serie Bond, volledig messing en verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren (chroom, mat zwart PED en 5 PVD kleuren).

Serie Concord

De onverwoestbaare en tijdsloze RVS serie Concord heeft met zijn uniek ronde vormen een eigen identiteit en stoer karakter. De perfect combinatie van esthetiek, gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze is verkrijgbaar in 4 moderne geborstelde kleuren.

Serie Tribe

Deze minimalistische roestvrijstalen designserie heeft een rechthoekige industriële toolgrip hendel. Net zoals de Concord is deze serie verkrijgbaar in 4 moderne geborstelde kleuren.

Home

Over IVY

Home

Over IVY