Douchekranen

IVY biedt een breed assortiment aan douchekranen in verschillende series, geschikt voor iedereen die op zoek is naar prachtig vormgegeven kranen. IVY heeft genoeg opties om uit te kiezen. Ze hebben zowel opbouw- als inbouwkranen in allerlei modellen en uitvoeringen.

Combiset 1

De IVY opbouw douchesets onderscheiden zich door de vele technische innovaties die hierin zijn verwerkt. Door bijvoorbeeld de thermostaatpin aan de onderzijde van de hendel te plaatsen voorkomt dit kalkafzetting in de hendel.

Combiset 2

Deze douchecombinatie is een moderne twist op een klassiek model. Deze volledig van messing gefabriceerde doucheset is eindeloos te combineren. Er zijn maar liefst 900 verschillende combinaties te maken.

Combiset 3

Deze minimalistische thermostatische doucheset kenmerkt zichzelf door de verfijnde afwerking. Door de unieke thermostaattechniek kunt u met IVY symmetrisch geplaatste hendels mogelijk maken en tegelijkertijd het binnenwerk nog steeds toegankelijk houden voor eventueel onderhoud.

Combiset 4

Deze doucheset is voor de echte douchegenieter! De symmetrische thermostaat techniek ook bekend onder de naam symmetry zorgt voor een unieke inbouw afwerking. Met  twee symmetry stopkranen kunt u beide douchefuncties (hoofd en hand) tegelijkertijd gebruiken.

Home

Over IVY

Home

Over IVY